2018-12-07

GARO Polska erhåller priset ”Electromobility Leader 2018” vid COP24 klimatmöte

Under FNs klimatmöte (COP24) i Katowice i Polen, tilldelades GAROs polska verksamhet pris i kategorin ”Electromobility Leader 2018”.

GARO är en av de ledande leverantörerna av laddinfrastruktur i Norden med en strategi att stärka sin ställning även i Polen och övriga europeiska länder. GARO har en tydlig ambition att bidra till en hållbar utveckling med produkter som indirekt bidrar till minskad negativ effekt på miljön.

Vi är glada över att GARO Polska under COP24 i Katowice erhållit priset Electromobility Leader 2018 såsom ”ledare inom laddstolpar, produktion och med en bred produktportfölj skräddarsydd för marknadens behov”. Vi är stolta över att våra laddprodukter och tjänster har erhållit ett erkännande i detta viktiga forum. Vi har för avsikt att fortsätta vara en betydelsefull leverantör då infrastrukturen för elbilar utvecklas”, kommenterar Marek Samborski, VD för GARO Polen.      

COP24 är en förkortning av ”24th Conference of the Parties to the United Nations Framework Convention on Climate Change”. Ett av de viktiga initiativen under klimatmötet i Katowice kallas “Driving Change Together – Katowice Partnership for Electromobility”. Deklarationen, förberedd av Polen och Storbritannien, tillkännagavs av premiärminister Mateusz Morawiecki på uppdrag av den polska regeringen. 38 länder på fem kontinenter har anslutit sig till deklarationen, såväl som internationella organisationer, som representerar över 1 500 städer och regioner, och 1 200 företag.  

För mer information, vänligen kontakta:

Patrik Andersson, Försäljnings-och marknadsdirektör, telefon +46 (0)76 148 44 44

Marek Samborski, VD GARO Polen, telefon +48 501 938 428