2019-08-21

GARO närvarar på Norrlands största elmässa

Den 28-29 augusti är det dags för Easy Fairs Elmässan i Umeå. GARO finns på plats och visar hela sitt produktsortiment. Dessutom medverkar Reine Lönn, Försäljningschef/E-mobility både i paneldebatt och med eget seminarium.

I slutet av augusti är det dags för Elmässan Easy Fairs i Umeå. Under två intensiva dagar gästas mässan av ett stort antal besökare. Mässan arrangerades första gången 2017, och intresset har ökat sedan dess enligt arrangören.

GARO kommer under mässdagarna visa sitt sortiment och träffa befintliga och nya kunder. Reine Lönn, försäljningschef E-mobility GARO kommer att medverka på seminariescenen under ämnet ”Kommer elen räcka till när alla ska ladda sina elbilar?” Reine kommer även sitta med i paneldebatten som genomförs på mässan under ämnet ”Hur löser vi energifrågan i framtiden?”

-”Det är viktigt för oss att medverka på Elmässan i Umeå. Den norrländska marknaden har under många år använt GAROs produkter och vi har många kunder på denna viktiga marknad”- säger Patrik Andersson CEO GARO Group.

Gnosjö, 21 augusti 2019

För mer information, vänligen kontakta:

Patrik Andersson CEO GARO AB
Telefon: 076 148 44 44
E-post: patrik.andersson@garo.se