2019-05-02

GARO AB ställer ut på Nordens största el och energimässa

Den 7-10 maj riktas blickarna mot Svenska Mässan i Göteborg. Dessa dagar pågår Elfackmässan där GARO visar upp sina produktnyheter och breda sortiment. Förutom nominering till Elfack Design Award, kommer GARO ha två talare på scenen ”Forum för EL”. Händelserika dagar ligger således framför bolaget.

Elfack, som är Nordens största el och energimässa arrangeras vartannat år i Göteborg. Mässan besöks av cirka 25.000 personer under fyra dagar. För GARO innebär mässan möjligheten att träffa nya och befintliga kunder, samt visa upp produktnyheter och produktsortiment. I montern som är på imponerande 165 kvadratmeter, kommer det vara full aktivitet under Elfacksveckan.

Den nya värmefläkten från GARO är nominerad till Elfack Design Award. En professionell jury och publikens röster kommer att utse vinnaren i slutet av mässveckan. GARO är tillsammans med nio andra företag nominerade till den fina utmärkelsen.

Elfackmässan har många olika talarscener. På ”Forum för EL” kommer GARO ha två personer som medverkar i programmet. Först ut den 8 maj är Olle Johansson, Strategisk verksamhetsutvecklare E-mobility. Han kommer tala om hur den svenska elbilsmarknaden kommer att utvecklas i framtiden. Den 9 maj är det försäljningschef Reine Lönn som påvisar vikten av att få energin att räcka till när alla ska elbilsladda.

- ”Vi ser fram emot mässan då vi får visa upp vår bredd och erbjudande till marknaden. Att träffa befintliga och nya kunder under mässan är enormt viktigt men framför allt väldigt roligt. Vi kommer under Elfack passa på att lansera produktnyheter för att ytterligare stärka vårt erbjudande och nya smarta lösningar för marknaden”, säger Patrik Andersson tf CEO GARO AB.

Gnosjö, 2 maj

För mer information, vänligen kontakta:

Patrik Andersson,tf CEO GARO AB
Telefon: 076 148 44 44
E-post: patrik.andersson@garo.se