2019-11-27

GARO AB ställer ut på e-Car Expo i Göteborg

Den 29 november till den 1 december pågår e-Car Expo på Svenska Mässan i Göteborg. För GARO som är en ledande aktör inom elbilsladdning, är det självklart att medverka med sitt breda sortiment för elbilsladdning. På en monteryta bestående av 72 kvadratmeter finns allt från snabbladdare till laddboxar för hemmabruk.

e-Car Expo, som är Nordens största elbilsmässa arrangeras i slutet av november på Svenska Mässan i Göteborg. Fredagen den 29 november är det branschdag med olika seminarier och talare. På helgen välkomnas allmänheten och mässan beräknas ha minst 10.000 besökare under de tre dagar. De kommer ha möjlighet att bland annat provköra elbilar, elskootrar och elcyklar.

För GARO innebär mässan möjligheten att träffa nya och befintliga kunder, samt visa upp produktnyheter och produktsortiment. På en monteryta bestående av 72 kvadratmeter vid centralt belägen plats i mässhallen finns företaget på plats. Mässan kommer även att arrangeras i februari 2020 på Friends Arena i Stockholm. GARO kommer att medverka även där.

- ”Vi ser fram emot mässan då vi får visa upp våra erbjudanden inom elbilsladdning. Att träffa befintliga och nya kunder under mässan är enormt viktigt men framför allt väldigt roligt” säger Patrik Andersson VD och koncernchef GARO AB. 

Gnosjö 27 november 2019

För mer information, vänligen kontakta:

Patrik Andersson VD och Koncernchef GARO AB                                     
Telefon: 076 148 44 44                                                                                                 
E-post: patrik.andersson@garo.se