2019-02-01

Alpina entusiaster i Åre kan ladda sin elbil med GARO

Publika laddsstationer från GARO installeras inför de kommande tävlingarna i Alpina VM i Åre. Totalt kommer det finnas 40 nya platser för att ladda sin el-och hybridbil.

Fortum Charge & Drive håller just nu på att installera GAROs laddstationer för normalladdning av el- och hybridbilar i Åre/Duved. De stundande VM-tävlingarna i FIS Alpine World Ski Championship inleds den fjärde februari och förberedelserna pågår för fullt. SkiStar är presenting partner för mästerskapet och en samabetspartner för installationen tillsammans med Fortum Charge & Drive.

Laddstolparna kommer initialt att finnas på olika parkeringar i Åre/Duved, vid Rödkulleliften, i Duved och vid ”VM-8:an”. Totalt kommer 40 nya platser för elbilsladdning etableras i en första etapp i området.

- Vi har ett mångårigt och fruktsamt samarbete med GARO och god kännedom om GAROs produkter. Det är bara att gratulera SkiStar till ett klockrent val av hårdvara och vi är stolta över att ha fått förtroendet att installera och drifta SkiStars laddare i Åre, säger Tobias Henmark, Sverigechef Fortum Charge & Drive. 

 Gnosjö, 1 februari 2019

 

Patrik Andersson, Marknads och Försäljningsdirektör GARO AB
Telefon: 076 148 44 44
E-post: patrik.andersson@garo.se

 

Reine Lönn, Försäljningschef GARO E-mobility
Telefon: 076 147 44 44
E-post: reine.lonn@garo.se