Lediga tjänster

Innesäljare GARO Elflex
Kvalificerad teknisk innesäljare E-mobility

Garo Elflex AB växer vidare,

Är du en ambitiös, ordningsam person med stort engagemang?
Vill du ingå i ett framgångsrikt team som representerar ett starkt varumärke?
Brinner du för försäljning där snabb återkoppling, bra service och hög support är en självklarhet?

- Då har vi jobbet för dig! Vi har en härlig teamkänsla och söker nu nästa lagspelare.

GARO Elflex har en stark utveckling på marknaden och företagets målsättning är att ge kunden bästa kvalitet och service i hela kundkedjan. Rollen som innesäljare blir därför en nyckelroll i företaget. Som innesäljare är du i daglig kontakt med företagets kunder via telefon och mail. Det innebär:

 • Försäljning till befintliga och nya kunder
 • Rådgivare och support i kundärenden inom både tillfällig el och solenergi
 • Projektering till företagets samarbetspartners

Du har ett tätt samarbete med företagets fältbaserade säljare och du rapporterar direkt till försäljningschef. Som en del av säljgruppen kommer du att få en central plats i företaget och därmed kunna påverka våra framtida produkter och satsningar. Du får chansen att arbeta i ett företag som skapar innovativa lösningar med ett hållbart synsätt.

Vem är du?

Din bakgrund kan variera med erfarenhet från t ex bygg, industri, elbranschen eller handel. Kanske har just du insett att sälj är något för dig eller så har du viljan att ta nästa steg i din säljkarriär? GARO erbjuder utbildning inom produktsegmenten och förstår vikten av att ge rätt förutsättningar för en lyckad karriär och personlig utveckling.

Vi tror att du är social, lättsam och kontaktskapande med fokus på att hitta lösningar där kunden alltid är i centrum. Vi är driftiga lagspelare som är engagerade och nyfikna, med en professionell inställning och högt kundfokus. Förutom att vi värderar dina personliga egenskaper högt ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse och god kommunikationsförmåga verbalt och i skrift.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar GARO Elflex AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007.
Ansök på www.finnvedensaljkraft.se. Vi arbetar med ett löpande urval.

 

 

Kvalificerad teknisk innesäljare till vår kundsupport
för E-mobility

GARO AB är den ledande utvecklaren och tillverkaren av elbilsladdare i Norden, och vi växlar upp för att fortsätta driva utvecklingen av fossilfria transporter framåt. 
Elektrifieringen av fordonsflottan är ett faktum. Sedan 2017 har antalet laddningsbara bilar i Sverige fördubblats, antalet elbussar har fördubblats på bara nio månader. Redan år 2025 kommer Sveriges bilflotta bestå av mer än en miljon laddbara fordon. GAROs varumärke är representerat i många länder och därmed kommer vår marknad vara ännu större.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

 • Teknisk kommersiell rådgivning inför köp samt beredning av större anbud
 • Offerter och offertuppföljning av E-mobility produkter till svenska och utländska kunder
 • Orderläggning inklusive hantering av ordererkännande, kundanpassning och leveransbesked

Som teknisk innesäljare kommer du att arbeta nära GAROs utesäljare inom E-mobility och också tillsammans med produktion och planering vilket ger dig en stor inblick i verksamheten. Du kommer ansvara för den dagliga kontakten med kunderna med teknisk rådgivning och dimensionering, att ta fram offerter till kunder baserat på projektunderlag och förfrågningar, offertbevakning och orderregistrering.

Du kommer att förstärka GARO E-mobility´s kundsupport som i dagsläget består av tre innesäljare och en operativ chef.

GARO E-mobility divisionen är en del av GARO AB.
Placering på huvudkontoret i Gnosjö.

Vi söker dig som:

 • Har ett stort intresse för teknisk försäljning och trivs med mycket kundkontakt. Du är serviceinriktad och har förmågan att förstå kundens behov
 • Har en dokumenterad teknisk bakgrund, erfarenhet/utbildning från el-branschen är meriterande
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska
 • Kanske gärna behärskar ytterligare ett språk, ex tyska, finska är det en merit
 • Erfarenhet av säljarbete/orderhantering, gärna i Microsoft Dynamics Axapta
 • Har god datavana i Officepaketet
 • Erfarenhet från arbete med internationella kunder är önskvärt

Vidare ser vi att du är teknisk lagd och har en nyfikenhet av att lära dig nya saker. Du kanske till och med redan har ett särskilt intresse inom elbilsutvecklingen och fordonsbranschen. Du är en social person som har en känsla för detaljer och är noggrann, ordningsam och strukturerad. Du är drivande, kommunikativ och har god social kompetens.

I denna rekrytering samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt men senast 2019-12-06.

Välkommen in med din ansökan redan idag!