Lediga tjänster

Redovisningsekonom/Controller GARO AB

GARO AB befinner sig i en spännande expansionsfas och vi förstärker vår ekonomifunktion genom att söka en analytisk och sifferorienterad Redovisningsekonom/controller.

I din roll kommer du framförallt arbeta med löpande bokföring inklusive bokslut samt budget och prognoser. Utöver det kommer du att stödja vår Group Controller med verksamhetsnära analyser. Du kommer ingå i ett ekonomiteam som servar koncernens svenska och finska dotterbolag. Placeringsort för tjänsten är Gnosjö och du rapporterar till Redovisningschef.

Vi söker dig som stimuleras av att arbeta verksamhetsnära utifrån ett ekonomiskt perspektiv och tjänsten har goda möjligheter till utveckling över tid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Löpande redovisning samt bokslutsarbete
  • Månadsrapportering
  • Skatter och deklarationer
  • Budget och prognosarbete
  • Analys och uppföljning

Vem är du?

Du har en Civilekonomexamen eller motsvarande med inriktning mot redovisning samt helst ett par års erfarenhet från liknande tjänst i ett tillverkande företag eller inom en revisionsbyrå. Du har mycket goda kunskaper i Office 365 och sätter dig med lätthet in i nya system. På GARO jobbar vi i affärssystemet Dynamics AX och kunskaper i detta eller andra affärssystem är meriterande. Eftersom vi ingår i en internationell koncern förutsätter vi att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift.

Du ska kunna arbeta självständigt i din roll i en föränderlig miljö. Som person är du prestigelös, analytisk och med ett tydligt driv och förmågan att ta egna initiativ. Du förstår vikten av att jobba mot deadlines. Vi ser gärna att du bidrar med idéer kring hur verksamhetens processer kan effektiviseras.

I denna rekryteringen samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se!

Välkommen med din ansökan!