Lediga tjänster

PRODUKTCHEF TILLFÄLLIG EL, GARO ELFLEX

Söker du en arbetsplats där du får nytta av ditt entreprenörskap? Kombinerar du teknik med kommersiell känsla? Då kan vi presentera en spännande utmaning på GARO Elflex AB!

Rollen innebär att du blir sortimentsansvarig för produkter inom ett område som utvecklas. Med stor lyhördhet för marknaden genom omvärldsbevakning, nätverkande och att aktivt hålla sig uppdaterad bidrar du till strategiskt viktiga beslut i vår utveckling. För att lyckas i rollen kombinerar du intresse för marknad med produktkunskap och produktteknisk utveckling. Du är länken mellan produktutvecklingen och marknadsavdelningen och sortimentsstödet till inköparna och säljarna. Dina dagar kommer vara innehållsrika och stimulerande. Vi tror det är extra viktigt att du gillar att ta initiativ på en flexibel arbetsplats med en iver att hänga med i utvecklingens tempo.

Du kommer ingå i ledningsgruppen i GARO Elflex AB och rapporterar direkt till VD. Du kommer ha daglig kontakt och samarbete med kollegor inom t ex marknad, sälj, inköp, produktutveckling och produktion. Du blir ordförande i produktrådet, som har en avgörande roll när det gäller att satsa på rätt teknik och produkter för framtidens behov. Du behöver en mix av kommersiell blick och ett tekniskt intresse. Kombinationen blir avgörande vid kundmöten, omvärldsbevakning, utvärdering av produkter och input till produktutveckling. Du blir ytterst ansvarig för produkterna och projektledaren som tar GARO Elflex vidare och behåller sin ledande position.

Vem är du?
Vi tror att du har några års erfarenhet inom en bransch med anknytning till produkter med tekniskt innehåll. Du har troligen erfarenhet av att driva projekt som utvecklar produkternas värde och plats på marknaden. Precis som oss gillar du både teknik och kundfokuserat arbete. Du är flexibel och engagerad med ett starkt driv, då kommer du att trivas i vårt gäng med en påtaglig entreprenöriell anda och stora mått av sunt förnuft. Hos GARO Elflex, och särskilt i denna rollen, är samarbetsförmåga och positiv inställning viktigt. Det ger dig även fördelar i dina externa kontakter med kunder som kräver lyhördhet och kundfokus.

Om GARO Elflex
GARO Elflex AB har sitt säte i Värnamo, och vänder sig till bygg- och uthyrningsföretag, återförsäljare och grossister för proffs. Bolaget etablerades 2007 och har idag säljare i alla storstadsregioner. GARO Elflex AB utvecklar egna produkter under eget varumärke och har flera nyutvecklade värme-, belysnings- och elprodukter för bygg- och uthyrningsbranschen. Bolaget präglas av innovation, hög kvalitet, personlig service, kundfokus, platt organisation samt en tydlig entreprenöriell anda.

Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Placeringsorten är Värnamo.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-10-17 Plats: Värnamo

I denna rekrytering samarbetar GARO Elflex AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se.

 

INNESÄLJARE TILL GARO MONTAGE 

Rollen innebär bland annat att beräkna förfrågningar på ställverk, kabelskåp och centraler. Kalkylering av ovanstående utförs i beräknings / konstruktionsprogrammet Fast El.

Svenska i tal och skrift är viktigt då rollen som innesäljare innefattar mycket kommunikation genom telefon och mail.

Kommunikation utförs både externt och internt. Externt med våra kunder, och internt via våra konstruktörer och produktionsplanerare.

I arbetet ingår även uppföljning av offerter och att registrera order samt skicka ordererkännande till kunder från vårt affärssystem.

Vi söker dig som har elkompetens och vill förstärka och utvecklas i vårt team av innesäljare.

Placering: Gnosjö. 

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Ann-Sofie Gustavsson,
ann-sofie.gustavsson@garo.se

Hör av dig med din intresseanmälan/ansökan senast 2021-08-20 till marie.toren@garo.se

 

TEKNISK SUPPORT SÖKES TILL GARO AB

GARO AB fortsätter sin expansion och nu förstärker de teamet med en Teknisk support! Är du vår nästa stjärna?

Dina arbetsuppgifter och ansvar

- Teknisk support av lösningar för Motorvärmare, Camping och Marin mot anläggningsägare, elinstallatörer och grossister i Sverige
- Felsökning på distans med kund och vissa fall på plats hos kund
- Support och teknisk vägledning gentemot säljare och projektörer
- Samla förslag för produktförbättring till produktråd

Utbildning och erfarenhet

- Teknisk förståelse, elanläggningar och IT Nätverk
- Elektronikteknisk bakgrund eller yrkesutbildad elektriker/tekniker (behörighet meriterande)
- Erfarenhet av teknisk support, telefon, e-post och digitala tjänster
- IT och nätverksutbildning
- Arbetat inom elbranschen
- Meriterande att arbetat med teknisk support

Kompetenser

- IT-systemförståelse
- Kommunikativ och god förmåga att kommunicera i tal och skrift
- Strukturerad och förmåga att hålla många bollar i luften
- God datorvana
- Körkort B
- Kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Vem är du?
Som person är du lösningsorienterad och har en förmåga att kunna ta även de svåra samtalen och vända dem till något positivt. Du har en fallenhet för att förklara komplexa saker på ett lättförståeligt och tillmötesgående sätt och är snabblärd och social. Du är bekväm med att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift och du har god datorvana. Du kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina medarbetare för att lösa de problem som dyker upp.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar GARO AB med Junic AB och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev på www.junic.se. Urval och intervjuer med sökande sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Outi Mäkinen Fränberg på 0371-830 60.

Välkommen med din ansökan!

 

PROJEKTSÄLJARE TILL GARO E-MOBILITY 

ÄR DU FUTURESMART? DÅ KAN DU BLI EN AV OSS!

VI STÄRKER VÅR POSITION I GÖTEBORGSREGIONEN.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en ny säljare till vårt team som vill vara med att forma och stärka företagets position på marknaden i Göteborgsregionen. Som projektsäljare på GARO E-mobility kommer du arbeta uppsökande mot bland annat energibolag, fastighetsägare, kommuner och parkeringsbolag. Här blir en viktig del att skräddarsy och sälja in lösningar efter kundens behov. I arbetet ingår utbildning av kunder, lämna/följa upp offerter och bygga långsiktiga kundrelationer. Rollen innebär en hel del resor och du får räkna med någon övernattning per vecka. Du rapporterar direkt till Sales Director.

Vem är du?

Vi tror att du är en social och kommunikativ person med god teknisk erfarenhet, gärna inom området ladd. Idag jobbar du som säljare med uppsökande verksamhet och gillar att arbeta självständigt med support från en stark organisation. Du måste vara initiativrik, affärsmässig och ha ett strukturerat arbetssätt.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.  Vi är driftiga lagspelare som är engagerade och nyfikna, vi trivs bäst på fältet när vi träffar våra kunder.

GARO E-mobility erbjuder dig utveckling och en nyckelposition i ett expansivt och innovativt företag. Som en del av säljgruppen kommer du att få en central plats i företaget och därmed kunna påverka våra framtida produkter och satsningar.

Tjänsten innebär fyra till fem resdagar i veckan med bearbetning i Göteborgsregionen. Den optimala bostadsorten för dig som söker är i det aktuella området.

I denna rekryteringen samarbetar GARO E-mobility AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök via www.finnvedensaljkraft.se. Sista ansökningsdag 2021-08-28 Plats: Göteborg

Välkommen med din ansökan!

 

INNESÄLJARE GARO E-MOBILITY

Nu söker vi en nyckelspelare till vår tillväxt!

Vi erbjuder ett spännande uppdrag i en framtidsbransch med fokus på hållbarhet. GARO E-mobility AB fortsätter sin expansion och nu förstärker vi teamet med en innesäljare.
Rollen innebär bland annat kommersiell/teknisk rådgivning, offerthantering och orderläggning. Dagarna blir variationsrika med korrespondens via mail och telefon med både nationella och internationella kunder. Du hanterar specifika kundportaler för leveransplaner och prognoser.

Vi erbjuder dig en variationsrik dag med högt kundfokus i en positiv och framgångsrik atmosfär.

Vem är du?
Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbete, dvs B2B innesälj av teknisk karaktär eller kundtjänst med både nationella och internationella kontakter. Förutom att du är självgående med egen drivkraft är du också en lagspelare som har förmågan att se
vad laget behöver. Hos GARO E-mobility AB är samarbete och lagarbete nyckelfaktorer för framgången. Med teknisk kompetens, känsla för service och affärsmässighet levererar du en kundupplevelse i toppklass.

För att lyckas i arbetet har du en god verbal och skriftlig förmåga i svenska och engelska, kan du dessutom tyska är det meriterande. Du har också mycket god IT-vana och erfarenhet av att arbeta i moderna affärssystem. Har du elteknisk branschbakgrund är det en merit.

Placeringen är i Gnosjö.

I denna rekrytering samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Vi arbetar löpande med urvalet, men vill också uppmärksamma att vi eventuellt startar processen i augusti. Sista ansökningsdag är 23 augusti ansök på www.finnvedensaljkraft.se

 

TEKNISK SUPPORT TILL GARO
E-MOBILITY

Vill du ta nästa steg i din utveckling? Är du serviceinriktad och tycker om att vara en vardagshjälte för kunder? Trivs du i en roll med högt tempo och många bollar i luften? I så fall söker vi dig. GARO E-mobility AB fortsätter sin expansion och vill förstärka teamet inom tekniska supportorganisationen. Du blir en viktig pusselbit tillsammans med vår personal i företagets verksamhet. Rollen innebär att du tillsammans med kollegorna blir specialister på att erbjuda våra kunder teknisk support. Du administrerar ärenden internt och samordnar svar ut mot kund tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med högt kundfokus.

Vem är du?

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av liknande arbete, dvs kundtjänst av teknisk karaktär och att du brinner för att hjälpa kunder via telefon och mail.

Förutom att du är självgående med egen drivkraft, är du också en lagspelare som har förmågan att se vad laget behöver. Hos oss på GARO är samarbete och lagarbete nyckelfaktorer för framgång. Med teknisk förståelse, känsla för service och affärsmässighet levererar du en kundupplevelse i toppklass.

För att lyckas i arbetet har du en god verbal och skriftlig förmåga i det svenska och engelska språket. Du har också god IT-vana och erfarenhet av att arbeta i moderna affärssystem.

Placeringen är i Gnosjö.

Har du funderingar kring tjänsten kontaktar du David Jonsson, 070-628 52 71.

Ansökan lämnas via mejl till marie.toren@garo.se snarast möjligt då vi genomför intervjuer löpande.

 

 

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar genom sina produktområden Installation, Projekt, Tillfällig el och E-mobility. Koncernen har ca 420 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen och Storbritannien. Försäljningen är fördelad på GARO Sverige och GARO Övriga marknader. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Gnosjö och Värnamo (Sverige) samt Szczecin (Polen). GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap.

Affärsidén är att ”med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen”.