Lediga tjänster

Produktchef E-mobility, Produktionschef E-mobility, Försäljningschef produktområde Installation, Produktchef GARO Elflex Värnamo

GARO utvecklas starkt inom området E-mobility och söker en ny Produktchef

 

Tjänsten är en nyckelposition i den del av bolaget som arbetar med E-mobility, affärsområdet som utvecklar laddstationer för eldrivna fordon.
Marknaden har en stark utveckling och omvärldens vilja att ställa om till ett miljövänligare alternativ växer. GARO såg utvecklingen tidigt och har i takt med utvecklingen skapat sig en position och en produkt som tillhör ett av marknadens bästa val inomområdet.  

Dina dagar kommer vara innehållsrika och stimulerande. Vi tror det är extra viktigt att du gillar en flexibel arbetsplats med en iver att hänga med i utvecklingens tempo. Du kommer samarbeta med många kollegor inom t ex marknad, inköp och produktutveckling. Du är ordförande i produktrådet, som har en avgörande roll när det gäller att satsa på rätt teknik och produkt för framtidens behov. Du behöver en mix av kommersiell blick och ett tekniskt intresse. Kombinationen blir avgörande vid kundmöten, omvärldsbevakning, utvärdering av produkter och input till produktutveckling. Du blir "chef över produkterna" och projektledaren som tar GARO vidare. Du är länken mellan produktutvecklingen och marknadsavdelningen och det tekniska stödet till inköparna och säljarna.

Vem är du?

Kan alla söka? GARO söker alltid människor med rätt ambition och vilja att bidra, men just till denna utmaning söker vi dig med en utbildning som ger dig rätt förutsättningar att lyckas. Du kanske är ingenjör eller har arbetat nära en produktutveckling som konstruktör, projektledare eller i en teknisk roll med inriktning mot marknad. Alltså kan du både komma direkt från utbildning eller med värdefull yrkeserfarenhet.

Vi gillar att du är nyfiken, analytisk och pedagogisk. Du gillar ny teknik och har förmågan att förstå funktioner. Framförallt trivs du i en miljö där samarbete och driv att utvecklas är viktigt. Du gillar att kommunicera och har den där fantastiska förmågan att planera och genomföra projekt på utsatt tid med hjälp av dina kollegor. GARO tillverkar produkter för hela världen, därför är både svenska och engelska avgörande kunskaper.

I denna rekrytering samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB.
Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501.
Ansök på
www.finnvedensaljkraft.se så snart du kan.

 

GARO AB fortsätter sin expansion söker en Produktionschef till division E-mobility

 

Du blir en viktig pusselbit i företagets fortsatta framgång. E-mobility är en egen division inom GARO AB. Divisionen är specialiserad på produkter inom området laddinfrastruktur. GARO har ett omfattande produktprogram med allt från snabbladdare till de enklaste laddstationerna för hemmabruk.

Som produktionschef kommer du leda och fördela arbetet på din avdelning. Avdelningen omfattar i dagsläget ca 20 personer varav en teamledare. Du ansvarar för att produktionsmål, resultat och utleverans uppfylls enligt bolagets plan. 

Rollen innebär bl a att du:

 • Planerar och leder produktionen inom E-mobility
 • Upprätthåller produktivitet, kvalitet och effektivitet
 • Att säkerställa att dina medarbetare har rätt kompetens och behörigheter.
 • Arbeta med daglig styrning, avvikelsehantering och ständiga förbättringar.
 • Att utveckla och effektivisera inom ditt ansvarsområde.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av en produktionsledande befattning. Har du högskoleutbildning eller motsvarande inom maskinteknik eller elektronik ser vi det som en merit.  GARO som bolag genomsyras av entreprenörsanda och E-mobility i synnerhet. Därför passar denna tjänsten för dig som gillar snabba beslut och ibland en vardag där det oväntade plötsligt händer. 

Du har ett strukturerat och målmedvetet arbetssätt, som ger dig förmågan att driva och planera produktionen effektivt med hög kvalitet. Din personlighet är viktig för oss, vi uppskattar dina öppna och sociala egenskaper.  Dina ledaregenskaper och din förmåga att effektivisera och förbättra i en produktion blir ditt viktigaste bidrag till GARO AB. 

 

I denna rekrytering samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB.
Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501.
Ansök på
www.finnvedensaljkraft.se senast den 25 mars.

 

 

Försäljningschef produktområde Installation

Du

Vi söker dig med en relevant kommersiell bakgrund och erfarenhet av en liknande befattning. Genom erfarenhet har du en affärsmässig kunskap som gör dig trygg och säker i förhandlingar och avtalsdiskussioner. Du är en god ledare med dokumenterad framgång i ditt ledarskap. Du har förmågan att motivera och leda en organisation mot uppsatta mål och förväntningar. Vi är positiva till att du har genomfört utbildning på högskolenivå med en passande inriktning för tjänsten, men vi värdesätter även dokumenterad yrkeserfarenhet. 

 

Precis som oss är du tekniskt intresserad, vi gillar teknik! Men framförallt har du egenskaperna som gör att du kommer trivas i rollen och hos oss. Du är affärsinriktad och driven med en öppen och social personlighet. Som ledare är du en lagkapten, dvs en beslutsam lagspelare som arbetar målinriktat och prestigelöst. På GARO finns en tydlig entreprenörsanda, vi tror du har samma anda, vi är nyfikna och gillar utmaningar som utvecklar oss varje dag.

 

Uppdraget

Installation omfattar normprogram, mätarskåp, mätartavlor och block, eluttag för bilparkeringar, brytare, CEE-uttag m m. Organisationen består idag av sju distriktschefer och två Key Account- säljare samt fyra personer i kundsupport. Försäljningen bedrivs genom grossister.
Försäljningschefens uppdrag är att bibehålla och utveckla befintliga affärsrelationer och hitta nya affärsmöjligheter inom branschsegment som kan vara aktuella för GAROs installationsprodukter. Rollen innebär att du leder och stöttar organisationen i det dagliga arbetet. Du har delegerat ansvar att planera och driva försäljning och utveckling av produktområdet. Operativt genomför du strategiskt viktiga kundbesök och deltar i avtalsrelaterade möten tillsammans med GARO´s Försäljnings- och Marknadsdirektör.  

 

Ansvar:

 • Att driva försäljningen hos GARO AB för produktområdet installation
 • För distriktscheferna, Key Account och kundsupport installation
 • Att genomföra säljmöte, distrikts- och säljplanering
 • Att försäljningsavdelningen tillämpar och följer kvalitets- och miljöledningssystemet
 • För prissättning och prognoser installationsprodukter
 • För utvalda kunder
 • Att ha medarbetar- och lönesamtal
 • Försäljnings- och kostnadsbudget för produktområdet
 • Delta i kampanj- och mässplanering
 • Delta i produktråd för installation
 • Delta på mässor (Elfack, EasyFairs och utvalda lokala event)

 

Som försäljningschef bidrar du i det strategiska arbetet inom försäljning, vilket innebär utveckling av digitala verktyg, processer i affärssystem och utveckling av CRM.
Du ingår i en sälj- och marknadsgrupp med försäljningschefer från bolagets övriga produktområden. Du rapporterar till GARO´s Försäljnings- och Marknadsdirektör.

 

Låter detta som utmaning du söker? Välkommen med din ansökan!

 

I denna rekryteringen samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB.
Vi tillämpar löpande urval, så sök tjänsten omgående.
Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501.
Sista ansökningsdag är 5 april, men ansök snarast då vi tillämpar löpande urval.
Ansök på www.finnvedensaljkraft.se 

 

Produktchef GARO Elflex AB Värnamo 

Söker du en arbetsplats där du får nytta av ditt entreprenörskap? Kombinerar du elteknik med kommersiell känsla?

Då kan vi presentera en spännande utmaning på GARO Elflex AB.
 

Om GARO Elflex

GARO Elflex AB har sitt säte i Värnamo, och vänder sig till bygg- och uthyrningsföretag, bygg- och elgrossister samt fastighetsbolag. Bolaget etablerades 2007 och har idag säljare i alla storstadsregioner. GARO Elflex AB utvecklar egna produkter under eget varumärke och har flera nyutvecklade värme-, belysnings- och elprodukter för bygg- och uthyrningsbranschen. Från och med 2019 ingår även GARO ́s produkter inom solenergi i produktportföljen. Bolaget präglas av personlig service, lyhördhet, kundfokus och hög leveranssäkerhet samt en tydlig entreprenöriell anda.

 

Tjänsten

Rollen är en nyckelposition i området mellan marknad och teknik. Du är länken mellan produktutvecklingen och marknadsavdelningen och det tekniska stödet till inköparna och
säljarna. Dina dagar kommer vara innehållsrika och stimulerande. Vi tror det är extra viktigt att du gillar en flexibel arbetsplats med en iver att hänga med i utvecklingens tempo. Du kommer samarbeta med kollegor inom t ex marknad, inköp, produktutveckling och produktion. Du är ordförande i produktrådet, som har en avgörande roll när det gäller att satsa på rätt teknik och produkt för framtidens behov. Du behöver en mix av kommersiell blick och ett tekniskt intresse, med kunskaper inom el. Kombinationen blir avgörande vid kundmöten, omvärldsbevakning, utvärdering av
produkter och input till produktutveckling. Du blir "chef över produkterna" och projektledaren som tar GARO Elflex vidare och behåller sin ledande position.

 

Vem är du?

Vi tror att du har några års erfarenhet inom en bransch med anknytning till elteknik. Du har kanske en bakgrund inom elinstallation sominstallatör, ledande montör, projektledare,

arbetsledare eller liknande. Precis som oss gillar du både teknik och kundfokuserat arbete. Du behöver vara flexibel och engagerad med ett starkt driv föratt trivas i ett gäng med en påtaglig entreprenörsanda. Hos GARO Elflex, och särskilt i denna rollen,är samarbetsförmåga och positiv inställning viktigt och ger dig även fördelar i dina externa kontakter med kunder som kräver lyhördhet och kundfokus.

Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Placeringsorten är Värnamo. Välkommen med din ansökan!

 

I denna rekrytering samarbetar GARO Elflex AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se.