Lediga tjänster

Projektsäljare till division E-mobility
Redovisningsekonom/Controller GARO AB

GARO AB befinner sig i en spännande expansionsfas och vi förstärker vår ekonomifunktion genom att söka en analytisk och sifferorienterad Redovisningsekonom/controller.

I din roll kommer du framförallt arbeta med löpande bokföring inklusive bokslut samt budget och prognoser. Utöver det kommer du att stödja vår Group Controller med verksamhetsnära analyser. Du kommer ingå i ett ekonomiteam som servar koncernens svenska och finska dotterbolag. Placeringsort för tjänsten är Gnosjö och du rapporterar till Redovisningschef.

Vi söker dig som stimuleras av att arbeta verksamhetsnära utifrån ett ekonomiskt perspektiv och tjänsten har goda möjligheter till utveckling över tid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Löpande redovisning samt bokslutsarbete
  • Månadsrapportering
  • Skatter och deklarationer
  • Budget och prognosarbete
  • Analys och uppföljning

Vem är du?

Du har en Civilekonomexamen eller motsvarande med inriktning mot redovisning samt helst ett par års erfarenhet från liknande tjänst i ett tillverkande företag eller inom en revisionsbyrå. Du har mycket goda kunskaper i Office 365 och sätter dig med lätthet in i nya system. På GARO jobbar vi i affärssystemet Dynamics AX och kunskaper i detta eller andra affärssystem är meriterande. Eftersom vi ingår i en internationell koncern förutsätter vi att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift.

Du ska kunna arbeta självständigt i din roll i en föränderlig miljö. Som person är du prestigelös, analytisk och med ett tydligt driv och förmågan att ta egna initiativ. Du förstår vikten av att jobba mot deadlines. Vi ser gärna att du bidrar med idéer kring hur verksamhetens processer kan effektiviseras.

I denna rekryteringen samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se!

Välkommen med din ansökan!

 

Projektsäljare till division E-mobility 

GARO AB är den ledande utvecklaren och tillverkaren av elbilsladdare i Norden, och vi växlar upp för att fortsätta driva utvecklingen av fossilfria transporter framåt. 
Elektrifieringen av fordonsflottan är ett faktum. Sedan 2017 har antalet laddningsbara bilar i Sverige fördubblats, antalet elbussar har fördubblats på bara nio månader. Redan år 2025 kommer Sveriges bilflotta bestå av mer än en miljon laddbara fordon. GAROs varumärke är representerat i många länder och därmed kommer vår marknad vara ännu större.

Tjänsten är en nyckelposition i den del av bolaget som arbetar med E-mobility. Detta är affärsområdet som utvecklar laddstationer för eldrivna fordon. Marknaden har en stark utveckling och omvärldens vilja att ställa om till ett miljövänligare alternativ växer. GARO såg denna utveckling tidigt och har i takt med utvecklingen skapat sig en position och en produkt som tillhör ett av marknadens bästa val inom området.

Som projektsäljare på GARO kommer du mestadels arbeta uppsökande mot energibolag, fastighetsägare, kommuner och parkeringsbolag. Avgörande blir din förmåga att förstå kundernas behov och anpassa värdeskapande lösningar samt att bygga starka och långsiktiga relationer. Målet är att ge kunden en skräddarsydd lösning. Ditt arbetsområde blir Skåne, Halland samt södra Småland. Till din hjälp har du ett starkt team i Gnosjö med hög eknisk kompetens och service,
I arbetet ingår att planera och genomföra kundbesök, presentera lösningar, lämna offerter och följa upp dessa. Tjänsten innebär en hel del resor. Du får räkna med minst en övernattning per vecka, ibland mer.

Vem är du?

Vi tror att du är en social person med tekniskt intresse. Du måste vara nyfiken, samt ta initiativ och vara engagerad. Du gillar att bygga långsiktiga relationer. Har du även jobbat som säljare med uppsökande verksamhet är detta ännu ett plus.

Då säljområdet är södra Sverige, tror vi att den optimala placeringsorten för dig som söker är Lund/Malmö. Men bor du på annan ort är du givetvis välkommen att söka – vi inkluderar alla.

Kan du övertyga oss att du är rätt person för jobbet trots frånvaro av något på önskelistan ovan så är det till din fördel.

I denna rekryteringen samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se

Välkommen med din ansökan!