Lediga tjänster

Marknadschef, Kommersiell produktchef E-mobility, Försäljningschef produktområde Installation

 

Marknadschef

Vi behöver dig som vill fortsätta bygga vårt marknadsarbete för framtiden.

Vi söker dig med relevant bakgrund och erfarenhet av liknande befattning. Genom erfarenhet och nyfikenhet har du blick för framgångsrika strategier när det gäller marknadsinsatser. Du har förmågan att både skapa grunderna i ett företags marknadsarbete samt att se hur ett varumärke kan vinna position på en internationell och nationell marknad.  

I rollen gör du marknads- och kommunikationsplaner för respektive produktområde. Du har det övergripande ansvaret för marknadsmaterial och aktivitetsplaner i samband med mässor, annonsering och PR. GARO vill utveckla sin förmåga på digitala plattformar, där du blir en drivande faktor. 

GARO är internationellt, vilket gör att du samverkar med dotterbolag både i Sverige och utomlands när det gäller marknadsfrågor.  

Vem är du?

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt marknadsarbete på strategisk nivå i en chefsbefattning. Du hanterar svenska och engelska med lätthet både i tal och skrift. Förutom dina meriter är dina personliga egenskaper viktiga. Din förmåga att leda och engagera med entusiasm och positiv inställning skapar ett vinnande marknadsteam. Vi söker kombinationen av problemlösande kreativitet och fingertoppskänsla i marknadsarbete.

Du trivs med ansvar i en verksamhet med blicken framåt och med fokus på marknad. Rollen förutsätter att du har förmågan att planera och målmedvetet ta beslut som driver avdelningen och företaget mot uppsatta mål. Du har många externa och interna kontaktytor, där social kompetens och affärsmässighet ger dig framgång. Din förmåga att samarbeta, dela idéer och att vara lyhörd förflyttar företagets varumärke och marknadsarbete i rätt riktning.

Är det du som tar oss till nästa nivå i vårt marknadsarbete?

Ansök

I denna rekryteringen samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se senast 31 augusti.

 

Kommersiell Produktchef E-mobility

Tjänsten är en nyckelposition i den del av bolaget som arbetar med E-mobility, affärsområdet som utvecklar laddstationer för eldrivna fordon.

Marknaden har en stark utveckling och omvärldens vilja att ställa om till ett miljövänligare alternativ växer. GARO såg utvecklingen tidigt och har i takt med utvecklingen skapat sig en position och en produkt som tillhör ett av marknadens bästa val inom området.  

Dina dagar kommer vara innehållsrika och stimulerande. Vi tror det är extra viktigt att du gillar en flexibel arbetsplats med en iver att hänga med i utvecklingens tempo. Du kommer samarbeta med många kollegor inom t ex marknad, inköp och produktutveckling. Du ingår i produktrådet, som har en avgörande roll när det gäller att satsa på rätt teknik och produkt för framtidens behov. Du behöver en kommersiell blick och ett tekniskt intresse. Kombinationen blir avgörande vid kundmöten, omvärldsbevakning, utvärdering av produkter och input till produktutveckling. Du blir "kommersiell chef över produkterna" och projektledaren som tar GARO vidare. Du är länken mellan produktutvecklingen och marknadsavdelningen samt det kommersiella produktstödet till inköparna och säljarna.

Vem är du?

Kan alla söka? GARO söker alltid människor med rätt ambition och vilja att bidra, men just till denna utmaning söker vi dig med en utbildning som ger dig rätt förutsättningar att lyckas. Du kanske är ingenjör eller har arbetat i en kommersiell roll nära en produktutveckling. Du kan komma direkt från avslutad relevant utbildning med marknads/ingenjörsinriktning eller med värdefull yrkeserfarenhet.

Vi gillar att du är nyfiken, analytisk och pedagogisk. Du gillar ny teknik och har förmågan att förstå funktioner. Framförallt trivs du i en miljö där samarbete och driv att utvecklas är viktigt. Du gillar att kommunicera och har den där fantastiska förmågan att planera och genomföra projekt på utsatt tid med hjälp av dina kollegor. GARO tillverkar produkter för hela världen, därför är både svenska och engelska avgörande kunskaper.

I denna rekrytering samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB.
Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501.
Ansök på
www.finnvedensaljkraft.se så snart du kan.

 

Försäljningschef produktområde Installation

Vi söker dig med en relevant kommersiell bakgrund och erfarenhet av en liknande befattning. Genom erfarenhet har du en affärsmässig kunskap som gör dig trygg och säker i förhandlingar och avtalsdiskussioner. Du är en god ledare med dokumenterad framgång i ditt ledarskap. Du har förmågan att motivera och leda en organisation mot uppsatta mål och förväntningar. Vi är positiva till att du har genomfört utbildning på högskolenivå med en passande inriktning för tjänsten, men vi värdesätter även dokumenterad yrkeserfarenhet. 

 

Precis som oss är du tekniskt intresserad, vi gillar teknik! Men framförallt har du egenskaperna som gör att du kommer trivas i rollen och hos oss. Du är affärsinriktad och driven med en öppen och social personlighet. Som ledare är du en lagkapten, dvs en beslutsam lagspelare som arbetar målinriktat och prestigelöst. På GARO finns en tydlig entreprenörsanda, vi tror du har samma anda, vi är nyfikna och gillar utmaningar som utvecklar oss varje dag.

 

Uppdraget

Installation omfattar normprogram, mätarskåp, mätartavlor och block, eluttag för bilparkeringar, brytare, CEE-uttag m m. Organisationen består idag av sju distriktschefer och två Key Account- säljare samt fyra personer i kundsupport. Försäljningen bedrivs genom grossister.
Försäljningschefens uppdrag är att bibehålla och utveckla befintliga affärsrelationer och hitta nya affärsmöjligheter inom branschsegment som kan vara aktuella för GAROs installationsprodukter. Rollen innebär att du leder och stöttar organisationen i det dagliga arbetet. Du har delegerat ansvar att planera och driva försäljning och utveckling av produktområdet. Operativt genomför du strategiskt viktiga kundbesök och deltar i avtalsrelaterade möten tillsammans med GARO´s Försäljnings- och Marknadsdirektör.  

 

Ansvar:

 • Att driva försäljningen hos GARO AB för produktområdet installation
 • För distriktscheferna, Key Account och kundsupport installation
 • Att genomföra säljmöte, distrikts- och säljplanering
 • Att försäljningsavdelningen tillämpar och följer kvalitets- och miljöledningssystemet
 • För prissättning och prognoser installationsprodukter
 • För utvalda kunder
 • Att ha medarbetar- och lönesamtal
 • Försäljnings- och kostnadsbudget för produktområdet
 • Delta i kampanj- och mässplanering
 • Delta i produktråd för installation
 • Delta på mässor (Elfack, EasyFairs och utvalda lokala event)

 

Som försäljningschef bidrar du i det strategiska arbetet inom försäljning, vilket innebär utveckling av digitala verktyg, processer i affärssystem och utveckling av CRM.
Du ingår i en sälj- och marknadsgrupp med försäljningschefer från bolagets övriga produktområden. Du rapporterar till GARO´s Försäljnings- och Marknadsdirektör.

 

Låter detta som utmaning du söker? Välkommen med din ansökan!

 

I denna rekrytering samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB.
Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501.
Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten omgående via
www.finnvedensaljkraft.se