Lediga tjänster

SALES DIRECTOR E-MOBILITY

GARO E-mobility står nu inför en expansiv fas och söker en Sales Director
GARO E-mobility har en hög ambition att växa snabbare än marknaden. Vi letar nu efter en erfaren försäljningsdirektör som vill vara en del av utvecklingen att elektrifiera resor och transporter. Du bör vara en ledare som kan hantera omfattande tillväxt och leda team över landsgränser. Vår kundbas består av nationella och internationella grossistpartners, eldistributionsföretag, laddningsoperatörer och bil / lastbil / busstillverkare.

Du kommer att ha det konsoliderade affärsansvaret på olika marknader, inklusive tillväxt, P/L och kundnöjdhet. Rollen inkluderar strategisk planering och drift av daglig verksamhet. E-mobilitetsmarknaden och verksamheten utvecklas med hög hastighet. Detta ställer höga krav på din förmåga att hantera förändringar, samtidigt som det också ger stora möjligheter att påverka hur vi arbetar. Du är placerad i Gnosjö och rapporterar till VD för E-mobility.

Vi letar efter en försäljningsdirektör som kan leda och coacha vårt fantastiska team. Utveckla affärsrelationer, med våra partners och kunder, samtidigt som vi bidrar till våra kunders framgång står högt på agendan. Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet, lyhördhet och driv.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk utbildning inom ekonomi/marknad eller motsvarande. Du har en bra erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö, god ledarerfarenhet samt har gedigen säljerfarenhet, både nationellt och internationellt. I uppdraget krävs en hög kommunikativ förmåga och du trivs att stå på scen. God grundläggande teknisk förståelse är viktigt samt en god social förmåga och självklart engagemang toppat med en vinnarskalle. Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder ett spännande uppdrag i en hållbarhetsbransch.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, www.finnvedenexecutive.se
 

TESTINGENJÖR E-MOBILITY

Vi erbjuder möjligheten till en viktig roll i vår expansion av GARO E-Mobility. Du är med i utvecklingen av inbyggda system i produkter, med fokus på ny teknik och hållbarhet. Vi söker dig som stimuleras av att arbeta med den senaste produktutvecklingen inom E-mobility och tjänsten har goda möjligheter till personlig utveckling över tid. Du har en nyckelroll i uppdraget att testa och säkerställa produkterna för marknadens krav. Du ansvarar för företagets testsystem och - rutiner inom E-Mobility. I rollen ingår omvärldsbevakning för att ständigt ha kunskap om senaste utvecklingen inom mjukvaror kopplade till produkterna inom E-Mobility. I din arbetsvardag har du både externa och interna kontakter, vilket innebär nära samarbete med projektledare, programmerare och konstruktörer.

Placeringsort för tjänsten är Gnosjö och du rapporterar till Teknisk chef E-mobility.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Att planera och genomföra testning av nya produkter.
 • Att driva och utveckla vår interna testkapacitet för laddstationer.
 • Att tillsammans med produktion och externa parter utveckla testsystem för produktion.
 • Att generellt följa teknisk utveckling inom E-mobility och IoT (uppkopplade produkter).
 • Att ansvara för arbetsflödet kring mjukvarureleaser.
 • Att relevant internutbildning genomförs på nya testsystem och mjukvaror i produkter.

Vem är du?
Du har en högskoleexamen eller motsvarande kunskap från några års erfarenhet i en snarlik roll. Du har intresse och erfarenhet av processer för hantering av mjukvaror. Din bakgrund kan vara inom elektronik, mjukvara (inbyggda system, automation eller programmering. Kunskap om testsystem för utveckling och produktion är önskvärt och har du dessutom erfarenhet av arbete med testutrustning för producerande industri är det meriterande. Eftersom vi ingår i en internationell koncern förutsätter vi att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Som person är du noggrann, ansvarstagande och gärna pedagogisk. Du är en lagspelare med driv och förmåga att effektivt organisera ditt arbete och leverera god kvalitet på utsatt tid.

Din ansökan
I denna rekryteringen samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se. Senaste ansökningsdatum: 2020-10-11

Är du en framåt och driven person som tycker om att arbeta med ny teknik, innovation och ansvar? Varmt välkommen till Garo som är ett stabilt och anrikt företag i Gnosjö. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

PRODUKTIONSTEKNIKER MED KUNSKAPER INOM EL

Vi erbjuder möjligheten till en spännande roll i en expansiv produktion på GARO E-Mobility. Du är med i utvecklingen av en produktion med målet att optimera och säkerställa kvalitet. Vi söker dig som stimuleras av att arbeta i en verksamhet som utvecklas snabbt. E-mobility erbjuder dig goda möjligheter till personlig utveckling över tid. Du får en viktig roll i vår produktionsutveckling och ingår i produktionsteamet. Du arbetar både förebyggande och hand-on med förbättringsarbete, 5S och produktionstekniska lösningar som ofta innebär ett projektstyrt arbete. En avgörande del i rollen är att bevaka och utveckla testrutinerna i samband med produktionen, det är funktionstest, okulär kontroll, kontinuitetstest samt högspänningstest. I din arbetsvardag samarbetar du med flera kolleger, där din kommunikativa förmåga är viktig.

Placeringsort för tjänsten är Gnosjö och du rapporterar till Produktionschef.

Ansvarsområden:

 • Delaktig i utveckling, framtagning och underhåll av testutrustning samt utbildning inom området.
 • Delaktig vid framtagning av nya kontrollinstruktioner samt uppdatering av befintliga.
 • Att vara länken mellan Produktavdelningen och Produktionsavdelningen när nya produkter produktionssätts.
 • Delaktig i utvecklingsprojekt.
 • Intern teknisk support.
 • Kompetenshöjning inom el i produktion.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som produktionstekniker inom elbranschen. Just kunskaper inom el är av störst betydelse för att du ska kunna förstå och utveckla vår produktion av produkter inom området E-Mobility. Inom området produktionsteknik ser vi positivt på kunskaper inom testning och kvalitetssäkring. Kanske har du en bakgrund som just produktionstekniker, men du kan också haft en roll som arbetsledare eller projektledare inom t ex elinstallation. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du en strukturerad "doer". Du trivs i en verksamhet som går framåt och som utmanar
sig själv. Din vardag pendlar mellan analys och problemlösning till samarbeten och förmåga att kommunicera för utbildning och stöd till medarbetarna i produktionen. Du är en lagspelare som trivs i högt tempo och ibland snabba förändringar.

Din ansökan
I denna rekryteringen samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.finnvedensaljkraft.seSenaste ansökningsdatum: 2020-10-11.
Verkar detta vara din nya utmaning? Vi ser fram emot din ansökan.

 

PRODUKTIONSTEKNIKER

Vill du jobba med utveckling av nya produkter? Är du en finurlig tekniker som söker en tjänst som kombinerar praktik och teori?

Nu erbjuder GARO AB möjligheten att söka en spännande tjänst för dig som vill bidra i utvecklingen av bolagets nya produkter. Det är ett unikt tillfälle att aktivt och praktiskt arbeta med produkter som fokuserar på senaste tekniken och hållbarhet. Rollen innebär att du ingår i företagets team för
produktutveckling. Du skall bland annat bygga prototyper och utföra elkonstruktion för nya produkter samt delta aktivt i olika projekt inom produktutveckling.

Ansvarsområde:
- Att ta fram prover till nya projekt samt mässor.
- Utföra produktverifieringstester.
- Att utveckla, konstruera och producera testutrustning för produktionstest.
- Utföra elkonstruktionen inklusive framtagning av el-schema för nya produkter.
- Utbilda produktionspersonal på testutrustning.
- Att ta fram nya samt uppdatera befintliga kontrollinstruktioner.
- Att vara länken mellan Produktavdelningen och Produktionsavdelningen när nya produkter ska sättas i produktion.
- Deltar i utvecklingsprojekt.
- Vara behjälplig som teknisk support.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktutveckling, konstruktion eller produktion testutrustning. Just kunskaper inom el är av störst betydelse för att du ska kunna förstå och utvecklas som Produkttekniker. Du har med fördel en el- eller automationsinriktad utbildningsbakgrund. Erfarenhet av elinstallation eller PLC programmering är meriterande, dessutom ser vi mycket positivt på erfarenhet av elektronik och mjukvaror. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska.

Du är framförallt teknisk! Som person är du en strukturerad "doer" som trivs i en verksamhet som går framåt och som utmanar sig själv. Din vardag pendlar mellan analys och problemlösning till samarbeten och förmåga att utveckla nya produktidéer. Du är en lagspelare som trivs i högt tempo
och ibland korta deadlines.

Din ansökan
I denna rekryteringen samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se
Verkar detta vara din nya utmaning? Vi ser fram emot din ansökan! 
Senaste ansökningsdatum: 2020-10-27

 

IT CHEF

I vår fortsatta expansion söker vi nu en IT CHEF.
Det övergripande i uppdraget är att ta fullt ansvar för att hela organisationen har en stabil och ändamålsenlig IT. Det handlar om att förvalta det som redan fungerar väl samt driva förbättringar utifrån verksamhetens behov och implementera nya och innovativa lösningar.  Du kommer att leda ett litet centralt IT-team som i dagsläget består av dig själv och ytterligare en person. 

I uppdraget ingår att ansvara för det strategiska, taktiska och operativa arbetet. Det strategiska arbetet består primärt av att ta fram en IT- och försörjningsstrategi och driva utvecklingen inom IT. På sikt innebär rollen även att säkerställa och ansvara för den internationella IT miljön. Det taktiska arbetet består av att implementera strategierna, uppdatera och dokumentera processer och rutiner samt att tydliggöra roller och ansvar. Det operativa arbetet består främst i att säkerställa leveransförmågan i organisationen. Du ansvarar även för de samarbetsavtal som finns idag med olika konsulter samt avrop av tjänster vid behov. Vi har idag ett IT råd där du blir ordförande. 

Uppdraget innebär att kontinuerligt lyssna av verksamheternas behov av IT-stöd och digitalisering samt att på ett konstruktivt sätt samarbeta och informera om möjligheter till förbättringar av verksamhetens IT-system. Du kommer att vara rådgivande till ledning och verksamhet kring utveckling av tjänster och lösningar. För att lyckas i rollen ser vi att du har en högskoleutbildning inom systemvetenskap, data/IT, ekonomi eller annan relevant utbildning. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet med strategiskt arbete kring IT-frågor inom tillverkningsindustrin. Du har en bra erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö, erfarenhet av moderna arbetsmetoder, digitalisering, systemutveckling och beställning av IT-tjänster. Din personlighet präglas av god ledarförmåga där du kan engagera och motivera dina medarbetare. Du är ansvarstagande, kommunikativ, lösningsorienterad och strukturerad. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.
 
Vi erbjuder ett spännande uppdrag i en hållbarhetsbransch. I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, www.finnvedenexecutive.se 

Välkommen med din ansökan!
 
 

 

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar genom sina produktområden Installation, Projekt, Tillfällig el och E-Mobility. Koncernen har ca 420 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen och Storbritannien. Försäljningen är fördelad på GARO Sverige och GARO Övriga marknader. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Gnosjö och Värnamo (Sverige) samt Szczecin (Polen). GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap. Affärsidén är "med fokus på innovation, hållbarhet och design ger GARO lönsamma kompletta lösningar för elindustrin."