2016-11-11

Nordens första rena eCar Expo

I Eriksbergshallen i Göteborg öppnas idag Nordens första elbilsmässa. Vi är med och visar hur man får bilarna att rulla...

Mässan arrangeras i Eriksbergshallen i Göteborg 11-13 november, och i Nacka Strand, Stockholm, 18-20 november 2016. Det är en framtidsmässa med elbilar, elcyklar, produkter och tjänster för laddning. Mässan vill visa att elbilen är en lustfylld upplevelse för bilägare och bilentusiaster, som också förändrar världen och våra beteenden. Arrangör är PT Umbrella som också arrangerar Gran Turismo Expo och Samlarbilsmässan.

En riktigt spännande mässa med massor av läckra elbilar och hybrider!

– Elbilsmässan är i sig helt ny i Skandinavien, men det intressanta är att konsumenter, fastighetsägare och industri nu för första gången får mötas kring gemensamma intressen, massor av nya och roliga elbilar och allt om elbilsladdning, förklarar Gunnar Dackevall, initiativtagare och mässchef för eCarExpo.
– Frågan vi hoppas mässan ska ge svar på är om du ska byta till elbil redan nu eller vänta?

Att intresset för elbilar och elbilsladdning är stort kan vi skriva under på. Det märks på antalet förfrågningar, försäljning förstås och intresset på våra branschmässor och kundträffar.
 
Missar du Göteborg i helgen har du en chans till i Stockholm nästa helg.
Beställ biljetter här