Eluttag för bilar är mer än att bara värma motorn

Vi har ett mycket brett sortiment av eluttag för parkeringar, campingar, marinor och nu även för laddstolpar. GARO har en nästan 50-årig tradition att tillverka elstolpar – vi har en lång erfarenhet och en gedigen kunskap som återspeglas i våra produkter.

Det finns en elstolpe för i stort sett alla önskemål. Alltifrån 24 timmars fri tillgång på el till ett riktigt avancerat uttag där du sitter hemma i soffan och ställer in en hel veckas olika tidsstyrning av eluttaget. Ja, eller så styr du via din smartphone.

Allt beror på vilken typ av insats man väljer till sina stolpar. Idag har vi runt 40 olika insatser.

 

Fördelar som tål att jämföras

Robust konstruktion – visst åker alla någon gång iväg med sladden kvar i både bil och elstolpe. Våra kapslingar tål detta. Insatsen är kvar i kapslingen när du kommer tillbaka.

Kapslingarna finns för enkel-, dubbel- och väggmontage. Du kan alltid sätta upp ett uttag oavsett miljö.

Snabbkoppling för att byta insats. Vi var först med detta på marknaden och det gör att en insats kan bytas på ett par minuter. Skönt när det är kallt ute…

Beröringsskydd finns för alla stolparna. Det gör det extra säkert att byta insats. Ingen kontakt med elen alls.

Vår tänkande insats sparar mycket el och energi. En av insatserna känner av utetemperaturen och även vilken tid som avresan skall ske. Då behöver man som användare bara ställa in avresetiden, så startar eluttaget lagom tid för att bilmotorns oljor ska bli snabbflytande, bilrutorna isfria och bilen varm och skön. Det sistnämnda kräver förstås en kupévärmare…

Insatserna är försedda med backup om det skulle bli strömavbrott. Hela 48 timmar kan strömmen vara borta utan att insatsen behöver programmeras om.

Alla insatserna kan med ett enkelt tryck i 4 sekunder kopplas in i 30 minuter. Det är bra om bilen skall dammsugas, häcken klippas eller högtryckstvätten skall användas.