Ett brett sortiment med eller utan mätning

GARO har en nästan 50-årig tradition av att tillverka elstolpar – vi har lång erfarenhet och en gedigen kunskap som återspeglas i våra produkter.

"Vi har valt GAROs system för vår campingplats. Bra service, säkra produkter och stor flexibilitet avgjorde valet"

Campinginsatserna passar system P100 och insatserna finns från 6 till 16 A med eller utan mätning. 

Uttagen är inkopplade 24 h/dygn och försedda med CEE-uttag och 3-fasanslutning. Stolpens kapsling finns med eller utan lås och det finns även möjlighet att välja delad lucka, vilket innebär att användaren endast har tillgång till det uttag man hyr.

För den som vill ha ett system med styrning från receptionen finns vårt G-CTRL system. Läs mer om G-CTRL HÄR>>

Automatisk uppgradering

Effekten på uttaget kan väljas och även uppgraderas med omedelbar verkan. Om man t ex endast har valt 10 A och det helt enkelt går åt mer när man kopplat på fläkt, TV, kylskåp m m, signalerar systemet genom att ljuset blinkar några gånger och sedan uppgraderas man till 16 A utan att behöva göra något aktivt. Vill man inte graderas upp så har man någon minut på sig att slå ifrån fläkt, TV eller någon annan elektrisk apparat.

Varje hyresgäst får, om man vill, en skriftlig redovisning på hur mycket el man använt. Denna uppgift kan man när som helst få fram från programmet.ar

Inga överraskningar!

Om personskyddsbrytaren av någon anledning löser, skickas ett larm till receptionen och man kan snabbt kolla vad som är fel. Det innebär att husvagnsägaren slipper obehagliga överraskningar, som t ex ett fullt kylskåp som stått utan ström i någon vecka...

Många husvagnsägare utnyttjar sina husvagnar även vintertid. Då kan det vara skönt att komma till en varm husvagn. Värmen har receptionen kopplat på lagom tid före gästernas ankomst. Så kan man även koppla ifrån när gästerna lämnar – allt sköts på distans och kan även kopplas till semesterstugor.

Ibland kan även våra marina stolpar vara ett alternativ för en campingplats. LÄS MER OM VÅRT MARINA PROGRAM >>