Dataprogram

Här finns information om dataprogram som kan vara till hjälp i ditt arbete. Alla programmen är kostnadsfria och du läser under respektive rubrik hur du går tillväga.

Beställ normcentral direkt på websidan

Ett enkelt smidigt webbaserat program där man lätt beställer en normcentral samt tillhörande komponenter via websidan

LÄNK TILL WEBSIDA

EasyTool

EasyTool hjälper dig att snabbt få en prydlig lista med antal och artikelnummer av de monteringsdetaljer som skall ingå i det solpanelspaket du valt.

GÅ TILL PROGRAMMET EASYTOOL eller gå till sidorna om 

MONTERINGSUTRUSTNING för solpaneler

GPI Bygg

GPI Bygg är en webbaserad tjänst som är kostnadsfri och hjälper till att paketera all dokumentation vad gäller GAROs GPI System.

Spara ner lokalt på din dator eller maila direkt från din smartphone eller läsplatta. Du hittar också en lathund som hjälper dig att komma igång.

LADDA NER PROGRAMVARA >>

LADDA NER LATHUND>>

APP för G-CTRL

Vårt styrsystem för bilmotorvärmare är uppkopplat mot Internet och det innebär att du också kan få en APP för att styra eluttagen via en smartphone.

Appen är ingen app i egentlig mening, men fungerar som en sådan då du skriver in adressen www.webel-online.se i din telefons webläsare. Du får då en fråga:

Vill du gå till den mobilanpassade sidan?

Välj OK.

Mobilen kommer därefter att spara en symbol i din telefon och du blir alltid inloggad via "appen". Dina inloggningsuppgifter är desamma som om du har loggat in på din dator.

Appen finns både på svenska och engelska.

Veckour/Astrour

Programmeringsverktyg för minneskort HÄMTA HÄR >>

Acrobat Reader

För att läsa flera av våra dokument behöver man programmet Acrobat Reader – ett gratisprogram från Adobe.

LADDA NER>>