Enkelt montage sparar pengar för installatörerna

GARO Montage växer snabbare än marknaden i stort. Konkurrenskraftiga och installatörsvänliga lösningar ligger bakom framgångarna.
– Det är en tuff bransch, men vi kan erbjuda unika helhetslösningar till grossisterna och deras installatöreskunder, säger Eric Liljendahl, Försäljningschef på GARO Montage

De flesta av våra kunder kännetecknar GARO som en bred centralleverantör, och vi har länge försett marknaden med allt från lägenhetscentraler upp till de större centralerna för industri- och affärsanläggningar.

På senare tid har vi inom GARO Montage utökat vår produktportfölj och erbjuder nu marknaden kabelskåp och ställverk, vilket innebär att vi numera är en komplett lågspänningsleverantör. Samtliga produkter är givetvis helt kundanpassade efter dina önskemål.

Ställverk är den senaste produkt vi lagt till i vår produktportfölj, och som vi märkt en ökad efterfrågan på. Detta är ett affärsområde som vi vill öka kraftigt inom, vilket medför att vi kan erbjuda marknaden lågspänningsprodukter upp till 2500 Ampere. 

GARO Montage erbjuder ett snabbt och enkelt flöde från offert till leverans. Våra kompetenta säljare vill gärna prata med dig och får vi själv välja så föredrar vi den personliga kontakten.

Kontaktar du våra säljare kan vi ställa de frågor vi behöver för att kunna erbjuda dig en snabb & skräddarsydd lösning.

Vårt motto är att det skall vara enkelt att jobba med GARO Montage och att vi skall hålla det vi lovat!

En viktig parameter i dagens samhälle är ”tiden”, och oavsett vad vi jobbar inom för segment, så diskuteras tiden.

Allt skall produceras och utföras fortare och fortare. Med dessa krav är det än mer viktigt att välja rätt leverantör. Tidsaspekten är också något som våra produktchefer har med på agendan gällande framtagning av nya produkter. Våra produkter skall dels se snygga ut när de är monterade, men vi lägger också ett enormt fokus på att GAROs produkter skall vara lättmonterade för installatörerna.Tid är pengar och därför vill vi uppmana våra kunder att lägga samman offertens pris med montagetiden – vilket är den verkliga kostnaden.

Vi ser nu fram emot ditt kommande samtal eller om du har vägarna förbi Gnosjö så är du varmt välkommen på besök. Vi lovar att bjuda på kaffe!

 

Eric Liljendahl