Erfarenhet, kompetens och produkter när det är som bäst

GARO Montage är en totalleverantör av kabelskåp, ställverk och centraler för lågspänningsfördelning upp till 2500A. Allt är kundanpassat och avdelningens styrka är konkurrenskraftiga lösningar och god leveranssäkerhet.

"Ett smidigt installationsarbete sparar tid och tid är pengar. Vi uppmanar alltid våra kunder att lägga samman offertens pris med montagetiden"

GARO Montage startade upp 2004 med en styrka på fem personer. Efter några år var arbetsstyrkan uppe i runt 15 personer. Idag är det cirka 40 personer som säljer, ritar, skruvar och levererar ut allt från mindre centraler till ställverk, kabelskåp och större elcentraler. Ofta står vi för hela lösningen, från gatan ända in i lägenheten.

Det finns flera tillverkare som tillverkar elcentraler för den svenska marknaden. Vi tillhör de marknadsledande i landet och vi tummar inte på kvalitén och säkerheten. Elprodukter är alldeles för viktiga för att tillverkas billigt. Det är med våra produkter som mycket annat – du får produkter efter vad du betalar för. Synligt lika elcentraler kan ha stora skillnader i kvalitét och dessutom kan det ibland tillkomma detaljer som redan ingår i GAROs produkter.

Våra centraler är tillverkade i kraftig plåt vilket gör alla konstruktioner mycket stabila. Kvalitetskontroller utförs löpande, och personalen som är med från ritbordet till leveransen är väl medvetna om vikten av att leverera säkra produkter. Det gäller att tänka smart och hitta lösningar som minimerar kostnader utan att  bortse från säkerheten. Det är vi bra på.