Fordonsladdning med försprång till framtiden

GAROs tidigare tillverkning av hundratusentals motorvärmare och uttag har gett oss stor kunskap om vad som krävs av en produkt för att den ska klara vårt nordiska klimat. Tack vare stor framsynthet, kompetens och innovationsförmåga kan vi idag erbjuda ett unikt och brett sortiment av laddstationer för fordon. Från den enkla laddboxen, att ha hemma i villan, till den högeffektiva snabbladdaren. Välkommen till Nordens ledande leverantör av laddinfrastruktur för elfordon.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Är du installatör och har frågor gällande en laddprodukt som ska installeras eller som är installerad? På vår supportsida hittar du våra vanligaste frågor som vi hoppas kan vägleda dig. Du hittar även manualer och videoguider som kan vara till din hjälp. 

 

 

 

Läs mer

Vi lanserar ny revolutionerande snabbladdare!

Efter många år som marknadsledare inom fordonsladdning släpper GARO en egen ny modell av DC-laddare som kan snabbladda en bil på 20 minuter. Med vår futuresmarta, driftsäkra och hållbara snabbladdare lockar du inte bara till dig fler kunder, du plockar också poäng genom att tydligt visa att du står på miljöns sida.

 

Läs mer

Se hela vårt sortiment av laddlösningar

Nyhet! Twin. Den smarta laddboxen för två bilar

Nu presenteras ytterligare en väldesignad futuresmart laddbox för laddning vid villan, flerbostadshuset eller arbets­platsen.

Med laddboxen Twin går det att ladda två bilar samtidigt på ett enkelt, säkert och effektivt sätt, utan att överbelasta fastighetens säkringar. Tillsammans med tjänsten G-Cloud får du full kontroll på alla laddningar för flerbostadshuset eller arbetsplatsen.

Läs mer

Nyfiken på allt inom elbilsladdning?

Här har vi samlat massor av bra information om våra laddlösningar för både installatör och slutanvändare. Som Nordens ledande leverantör av laddinfrastruktur tar vi ytterligare ett steg mot ett futuresmart samhälle. 

Missa heller inte Laddkompassen som hjälper dig välja rätt laddlösning oavsett var du ska ladda.

 

 

Besök

FAQ Ladda elbilen

Frågor och svar om laddning av din elbil. 

Läs våra FAQ

Ladda ner broschyr

Ladda ner vår broschyr om ladd här. 
 

Ladda ner

Workshop E-mobility

Under våren kör vi fyra workshops i Gnosjö. Glöm inte att anmäla dig till denna utbildning. 

Ladda ner

Kontakta oss

Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig med dina frågor.

Kontakta oss

Elbilar och Laddteknik

Intresset ökar för el-och hybridbilar. Hur laddar man? Vad är det för skillnad på de olika laddkontakterna? Finns det någon standard? Vi bjuder på snabblektion!

Läs mer